Specialister inom varumärke och PR
Vi hjälper dig med skarp analys, kreativa idéer, strategi och effektiv kommunikation som skapar resultat och bygger ett starkare varumärke.
 
 

Just nu

Varumärkespejling för Finnvedens lastvagnar

2015–02–23

Identx har fått i uppdrag att genomföra en Varumärkespejling för Finnvedens lastvagnar, som säljer Volvo trucks...

 
 

Plattform och form för Svenska ägg

2015-02-18

 
 

Platsvarumärket Älmhult - Home of home

2015-02-09

 
 
2015-02-04

Workshop i Santiago de Compostela

Identx genomför workshops på uppdrag av Eskilstuna kommun tillsammans med 6 länder i EU-projektet PLEEC- Energy Smart Cities.

Läs mer »

2015-01-28

Identx söker PR- och varumärkeskonsult

Om företaget
Identx kommunikation är specialister inom varumärke och PR. Utifrån identitet och värdegrund hjälper vi våra kunder med rätt strategi för att positionera och särskilja varumärket och skapa största möjliga affärsnytta. Vi aktiverar varumärket internt och externt och genom förtjänade kanaler skapar vi effektiv kommunikation. Du får stort utrymme att testa idéer, ta initiativ och växa i rollen med ett stort stöd från erfarna konsulter i teamet.
Identx söker nu en konsult som kommer att arbeta inom företagets båda kärnområden PR och varumärkesutveckling. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till och med sommaren 2016. Tjänsten är placerad i Linköping alternativt Jönköping.

Dina arbetsuppgifter
Att vara konsult på Identx är ett mycket omväxlande, utmanande och roligt arbete. Du får stort utrymme att testa idéer, ta initiativ och växa i rollen med ett engagerat stöd från erfarna kollegor i teamet. Du projektleder det interna arbetet i teamet såväl som det...

Läs mer »

Till nyhetsarkivet »