Specialister inom varumärke och PR
Vi hjälper dig med skarp analys, kreativa idéer, strategi och effektiv kommunikation som skapar resultat och bygger ett starkare varumärke.
 
 

Just nu

Delta online med medarbetare på Länsförsäkringar Blekinge

2014–04–14

Identx håller två workshopar för alla medarbetare på Länsförsäkringar Blekinge för att med avstamp i en...

 
 

Vi firar med Lindbäcks och Kalla

2014-03-27

 
 

Strategisk byrå för Norrköpings kommun

2014-03-26

 
 
2014-03-17

Identx och Pantamera nominerade i Agda digital

Identx har under 2013 hjälpt Pantamera att vitalisera sin Facebooksida i syfte att få fler gillare och samtidigt öka engagemanget bland befintliga fans. Strategin var att skapa tävlingar och målgruppsanpassa facebookannonseringen. Totalt genomfördes tre tävlingar under året som genererade över 1000 följare. Framförallt ökade engagemanget då kommentarer och delningar ökade med många hundra procent. Nu håller vi tummarna för att vi kommer hem med ännu en höna!

Läs mer »

2014-03-13

Varumärkespejling för Länsförsäkringar Blekinge

Identx har under två dagar varit nere i Blekinge för att intervjua medarbetarna på Länsförsäkringar Blekinge om hur det uppfattar sitt varumärke. Med Identx Varumärkespejling får man en ögonblicksbild av hur varumärket mår genom att ställa frågor om första associationer, styrkor, svagheter och hur de uppfattar företagets personlighet. Identx kommer även att intervjua ett urval av Länsförsäkingar Blekinges kunder.

Målet är att till sommaren med utgångspunkt i pejlingen ta fram en vi-bok med kärnvärden och implementera den i organisationen.

Läs mer »

Till nyhetsarkivet »