Specialister inom varumärke och PR
Vi hjälper dig med skarp analys, kreativa idéer, strategi och effektiv kommunikation som skapar resultat och bygger ett starkare varumärke.
 
 

Just nu

Ny hemsida för Lindbäcks

2015–04–13

Lindbäcks är Sveriges ledande aktör inom industriellt byggande av flerbostadshus. Identx har under flera års tid arbetat...

 
 

CybAero lanserar APID ONE

2015-03-31

 
 

Visuell identitet till Svensk Simidrott

2015-03-17

 
 
2015-03-02

Vi förstärker vårt team

Identx välkomnar Staffan Emanuelsson som ny varumärkeskonsult. Staffan är i grunden ingenjör och har en bred bakgrund inom varumärkesutveckling, kommunikation och digitala strategier. Med kunskap inom snabbrörliga konsumentprodukter och spets inom analys kopplat till kommunikation och varumärkesutveckling förstärks Identx erbjudande.

Läs mer »

2015-02-23

Varumärkespejling för Finnvedens lastvagnar

Identx har fått i uppdrag att genomföra en Varumärkespejling för Finnvedens lastvagnar, som säljer Volvo trucks i Småland, Blekinge, Skaraborg och Gotland. En Varumärkespejling är en snabb, kvalitativ undersökning bland medarbetare och kunder som ger en bild av företagets image och identitet, styrkor och förbättringsmöjligheter samt förväntningar framåt. Detta är en bra grund för att ta beslut och nästa steg i varumärkesarbetet.

Läs mer »

Till nyhetsarkivet »