Specialister inom varumärke och PR
Vi hjälper dig med skarp analys, kreativa idéer, strategi och effektiv kommunikation som skapar resultat och bygger ett starkare varumärke.
 
 

Just nu

Värdegrundsarbete för advokatbyrån Delphi

2015–05–08

Identx samlar hela advokatbyrån Delphi på Teaterskeppet i Stockholm för att tillsammans arbeta med företagets värdegrund....

 
 

Strategisk kommunikationsrådgivning

2015-04-29

 
 

Ny hemsida för Lindbäcks

2015-04-13

 
 
2015-03-31

CybAero lanserar APID ONE

Idag lanserar vår kund CybAero sitt nya produktprogram APID ONE där Identx har medverkat till att ta fram koncept, namn och grafisk form. Lanseringen skedde på Tekniska Museet i Stockholm. I samband med lanseringen överlämnade CybAero ett exemplar av den tidigare produkten APID 60 till Tekniska Museet. Christer Fuglesang, Sveriges första och enda astronaut och tillika styrelseordförande för Tekniska Museet mottog gåvan av CybAeros vd Mikael Hult.

 

 

Läs mer »

2015-03-17

Visuell identitet till Svensk Simidrott

Identx har på uppdrag av och i samarbete med Sportivity har tagit fram ny logotyp och visuell identitet till Svensk Simidrott, ett framgångsrikt förbund med en imponerande och lång lista av medaljrika och folkliga profiler inom simning, simhopp, konstsim och vattenpolo. Grunden till den grafiska identiteten är den varumärkesplattform som Sportivity tagit fram, innehållande bl. a. kärnvärdena Gemenskap, Framgångsrik, Livslång och Hälsosam.

Läs mer »

Till nyhetsarkivet »