Specialister inom varumärke och PR
Vi hjälper dig med skarp analys, kreativa idéer, strategi och effektiv kommunikation som skapar resultat och bygger ett starkare varumärke.
 
 

Just nu

Fortsatt förtroende

2015–11–20

Vi är glada att ännu en gång få förtroendet att ansvara för Runsvengruppens årsredovisning. Identx står...

   
   

  Fimpa Spice vann Årets Samhällsengagemang

  2015-10-27

   
   

  Strategisk byrå för Lejonfastigheter

  2015-10-20

   
   
  2015-10-16

  Ser du bara en bunt tidningar på den här bilden?

  Då är du nog inte vår nya projektassistent.

  Ser du mer än så? Ser du budskap, ser du form eller att tidningarna borde staplas lite snyggare - då ska du söka tjänsten hos oss på Identx!

  Vi söker en kreativ projektassistent som blir en viktig del i vår vardag! Du kommer att arbeta med allt från grafisk produktion till stödjande projektledning och administration kring undersökningar, workshops, kundmöten, dagligt fix och trix på kontoret och mycket mer.

  Du är förmodligen nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet inom marknadskommunikation och grafisk design. Du gillar att uttrycka dig i tal och skrift samt uppskattar nära samarbete med både  kollegor och kunder. Du arbetar gärna med flera parallella projekt, är ansvarstagande, effektiv och kan organisera ditt arbete. Dina kunskaper inom Officepaketet (Outlook och Powerpoint) samt InDesign är mycket goda och du har B-körkort.

  Vilka är vi då?

  Identx kommunikation är...

  Läs mer »

  2015-10-14

  Karlskronas platsvarumärke fick pris på mässa

  Karlskronas platsvarumärke presenterades på Näringslivsdagen i Karlskrona och vi gläds åt att vår kund fick ta emot pris för "mässans bästa monter” vad gäller utseende och innehåll.  Identx har genererat idé och innehåll i samarbete med vännerna på Imponera, som också var producent och monterbyggare på plats. I montern presenterades platsvarumärket och den digitala verktygslådan, som tagits fram av Identx sedan tidigare. Företagarna på plats fick inspiration och konkreta exempel på hur platsvarumärket kan användas i deras egen kommunikation.

   

  Läs mer »

  Till nyhetsarkivet »