Specialister inom varumärke och PR
Vi hjälper dig med skarp analys, kreativa idéer, strategi och effektiv kommunikation som skapar resultat och bygger ett starkare varumärke.
 
 

Just nu

Sju frågor till Elin – Identx nya praktikant

2014–09–25

Beskriv dig själv med tre ord.
– Målmedveten, effektiv och kreativ.

Vad lockade dig...

   
   

  Identx driver stort fotoprojekt för Lindbäcks

  2014-09-24

   
   

  Vidareutveckling av Gävle kommuns arbetsgivarvarumärke

  2014-09-05

   
   
  2014-08-14

  Varumärkesarbete för Västsvenska turistrådet och destinationen Västsverige

  Identx har fått det spännande uppdraget att skapa en varumärkesplattform och strategi för destinationen Västsverige dvs de turistmål som finns inom Region Västra götaland. Detta kommer sedan vara en ledstjärna när Västsvenska turistrådet marknadsför destinationen nationellt och internationellt. Under processen kommer workshops att genomföras både med representanter från Västsvenska turistrådet och nyckelpersoner från besöksnäringen.

  I uppdraget ligger också att arbeta med organisationsvarumärket för Västsvenska turistrådet. I augusti genomför Identx en workshop med alla 25 medarbetare som kommer ligga till grund för en varumärkesplattform.

  Läs mer »

  2014-08-04

  Vi-bok för Länsförsäkringar Blekinge

  Efter en värdegrundsprocess som genomförts tillsammans med medarbetarna på Länsförsäkringar Blekinge har Identx nu fått i uppdrag att sammanställa bolagets värdegrund i en skrift. Denna vi-bok kommer presenteras och lanseras internt under hösten.

  Läs mer »

  Till nyhetsarkivet »