Specialister inom varumärke och PR
Vi hjälper dig med skarp analys, kreativa idéer, strategi och effektiv kommunikation som skapar resultat och bygger ett starkare varumärke.
 
 

Just nu

Visuell identitet till Svensk Simidrott

2015–03–17

Identx har på uppdrag av och i samarbete med Sportivity har tagit fram ny logotyp och...

 
 

Vi förstärker vårt team

2015-03-02

 
 

Varumärkespejling för Finnvedens lastvagnar

2015-02-23

 
 
2015-02-18

Plattform och form för Svenska ägg

Svenska ägg, som är branschorganisation för företagen inom svensk äggnäring, har vänt sig till Identx för att vitalisera sitt varumärke och kommunikation. Under våren kommer Identx att arbeta fram en ny logotyp och formspråk samt idé, form och text till en ny webb. Identx har även fått uppdraget att ta fram en budskapsplattform för hur Svenska ägg ska kommunicera mot sina prioriterade målgrupper.

Läs mer »

2015-02-09

Platsvarumärket Älmhult - Home of home

Identx kommer under våren leda arbetet med att ta fram en varumärkesplattform för platsen Älmhult. Sedan tidigare har Älmhult beslutat att ta positionen "home of home" och nu inleds arbetet med att fylla den positionen med innehåll. Detta görs genom att engagera näringsliv, unga och andra invånare i Älmhult via workshops, möten och på webben. Slutligen kommer arbetet att mynna ut i aktiviteter och kommunikationskoncept som ytterligare stärker platsen Älmhult och den valda positionen.

Varumärkesplattformen kommer fungera som en ledstjärna för kommunen, näringslivet och varje invånare när de i framtiden ska utveckla och marknadsföra platsen Älmhult.

Läs mer »

Till nyhetsarkivet »