Jobba hos oss

Vi söker en konceptuell formgivare!

Och vad menar vi med det? Vi söker dig som älskar den kreativa processen, att tänka nytt och att utmana. Som går i gång på att materialisera strategier, hitta kärnan i varumärket och förstå kundens affär. Som älskar att skapa visuellt starka koncept, men som också gillar hantverket och att få ta ut dem i kommunikation. Du har din spets i det strategiska och konceptuella, men kanske har du också kompetens inom digital marknadsföring och rörligt.

Hos oss på Identx finns ett dussin konsulter som är nyfikna, engagerade, proffsiga och omtänksamma – och stolta över våra kunder och vår byrå. Vi jobbar strategiskt och långsiktigt med varumärkesutveckling och PR/kommunikation, och hos oss får du vara med på hela resan tillsammans med våra kunder – där du har chans att sätta just din prägel och ta ut svängarna kreativt.

Du har erfarenhet av att jobba på byrå och relevant utbildning i bagaget. Vi har ett fint stenhus i centrala Linköping, en tydlig och stark position på vår marknad och en bred och växande kundbas. Hos oss får du också tillgång till något större: vi är en del av H&H Group (en av Nordens största kommunikationskoncerner) och samarbetar med våra 16 systerbyråer.

Välkommen att skicka din ansökan och ev portfolio/arbetsprover till anna.l@identx.se senast den 10 april. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Anna Lindberg.