Jobba hos oss

Identx har tillsammans med Savvy och Springtime-Intellecta blivit den nya byrån Intellecta. I väntan på vår nya webb som lanseras till sommaren får vi hålla till godo med vår gamla. Om du är nyfiken på Linköpingskontoret finns mer information här, vill du kika in våra vänner gör du det på springtimeintellecta.se och savvysthlm.com.

Jobba med varumärkesstärkande kommunikation och PR

Till Intellectas Linköpingskontor söker vi nu dig som har erfarenhet av att utveckla och stärka varumärken genom PR och kommunikation. Här jobbar vi med strategiska uppdrag av olika karaktärer så som positionering, varumärkesplattformar och PR- och kommunikationsplaner. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån insikter och rådgivning, till strategiska vägval och det faktiska kommunikationsarbetet.

Vi söker dig med längre erfarenhet inom kommunikation, kanske inom PR eller varumärkesutveckling/strategisk kommunikation – eller både och. På Intellecta arbetar vi brett inom de olika kommunikationsområdena, men flera av oss har en spets inom en specifik disciplin.

I våra uppdrag arbetar vi ofta med beslutsfattare av olika slag, exempelvis ledningsgrupper eller styrelser, och vi ser gärna att du är intresserad av att vara med och lösa strategiska utmaningar i sådana sammanhang.

Som person bör du vara självgående och nyfiken – och gilla mötet med människor. Här hjälps vi alla åt att hitta nya spännande kunder på marknaden och det personliga nätverket är viktigt.

Hur jobbar vi?
Som strategisk byrå tar vi avstamp i insikter och kunskap i det mesta vi gör. Inom PR kan det innebära att arbeta fram en PR-strategi eller PR-plan och ofta är vi med och genomför taktiska PR-aktiviteter. Vi ser brett på PR, för oss kan det vara allt ifrån nyhetspaketering och klassisk pressbearbetning till kreativ PR som skapar uppmärksamhet i olika sammanhang.

Inom strategisk kommunikation och varumärkesutveckling jobbar vi bland annat med visionsformuleringar och värdegrundsuppdrag, utveckling av arbetsgivarvarumärken, namnuppdrag, positionsförflyttningar och visuell identitet. För flera kunder är vi med och tar ut de strategiska plattformarna i olika kommunikationsaktiviteter.

Om Intellecta
Intellecta är en mötesplats för samhällsengagerade, framtidstänkare och nyfikna. Vi hjälper varandra att tänka nytt, vända på perspektiven och utveckla våra uppdragsgivare. Och så har vi kul längs vägen, ihop med varandra och våra kunder.

Vi är cirka 50 medarbetare, varav ungefär 11 arbetar på Linköpingskontoret och resterande i Stockholm. Vi jobbar gränsöverskridande och med kunder över hela landet. Kunderna är både stora och små, och befinner sig såväl i den privata som offentliga sektorn. Bredden på kunderna gör att vår vardag är varierande, intressant och ständigt lärorik.

På Intellecta strävar vi efter att bli en mer heterogen grupp med olika erfarenheter och perspektiv, och vi välkomnar personer med olika kompetenser, ålder och etnisk bakgrund.

Högt tempo men balans i livet
Visst har vi driv i jobbet och tempot kan vara högt, men det är lika viktigt att vi har roligt och att vi hjälper och avlastar varandra vid eventuella arbetstoppar. Vi har en flexibel och kreativ arbetsmiljö där vi kan lägga upp vårt arbete på det sätt som fungerar bäst för var och en, samtidigt som vi tar gemensamt ansvar för våra uppdragsgivare och bolagets utveckling.

En del av en större koncern
Intellecta är en del av kommunikationskoncernen HH Group, med systerbyråer som Halvarsson & Halvarson, Jung Relations och Comprend. Det ger oss möjligheter till spännande samarbetsprojekt, utvecklingsmöjligheter och många kollegor.

Välkommen att skicka din ansökan till axel.johnson@intellecta.se.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Axel på 0762-22 16 95 eller axel.johnson@intellecta.se.